آموزش سه تار

02634414938 تلفن تماس

کلاس آموزش سه تار آکادمی نارون 

کلاس آموزش سه تار آکادمی نارون کرج به صورت هفتگی دری ک جلسه 20لی 30 دقیقه ایی تشکیل میشود که یکی از بهترین کلاسهای آموزش سه تار در کرج زیر نظر اساتیدی متخصص و متبحر برگزار میگردد .

تفاوت تار و سه تار چیست؟

بسیاری بر این باورند که تار و سه تار چون از لحاظ کتب آموزشی با یکدیگر مشترک و مرتبط هستند کاملا شبیه به هم تدریس میشوند اما باید بدانیم این دو ساز اصیل ایرانی از لحاظ تکنیک و نکات کلیدی تفاوت های بسیاری با یکدیگردارند از بارزترین این تفاوتها نحوه مضراب زدن در تار و سه تار است که در این ساز برای زخمه زدن از انگشتان استفاده میشود ولی در تار از مضراب استفاده میشود و ابعاد سه تار بسیار کوچکتر از تار میباشد و برخلاف تار از یک کاسه تشکیل شده است .
این دوساز در کل در پرده بندی تفاوت چندانی ندارند اما صدای تار از لحاظ حجم بنا به قاعده کاسه رزونانسش بیشتر از سه تار است و همچنین در تار پوست روی صفحه چوبی تار کشیده میشود اما درسه تار کاسه تماما چوبی است .

نواختن تار راحتتر است یا سه تار ؟

یادگیری هر سازی دشورای ها و ناهمواریهای خاص خود را دارد که با تلاش و ممارست در تمرین میتوان به آنها فائق آمد اما به طورکلی میتوان گفت کسانی که مهارت نواختن یکی از دو ساز تار یا سه تار را دارند توانایی نواختن دیگری را هم خواهند داشت اما اصول اجرای این دو ساز از یکدیگر متفاوت است وتفاوتهای تکنیکی بسیاری بین آن دو وجود دارد .

قیمت سه تار حدودا چند است ؟

به طور کلی قیمت هر ساز به کیفیت و ساخت آن بستگی دارد که روی صدای آن تاثیر به سزایی دارد اما تفاوت قیمت بین تار و سه تار حدود 5 برابر است یعنی یک تار حرفه ایی حدود 5 برابر ازیک سه تار حرفه ایی گران است .

مدت زمان یادگیری سه تار 

میزان تمرین و تلاش و پشتکار شما بسیار تعیین کننده است که د رچه زمانی میتوانید براین ساز مسلط شوید در صورتیکه اصول تمرینی صحیح را رعایت کنید پس از گذشت 3 الی 6 ماه میتوانید قطعات زیبایی بنازید .

معرفی تاریخچه سه تار 

از سازهای ملی ایرانی که قدمتی 1000 سالهه دارد میتوان به سه تار اشاره کرد که از خانواده نبور میباشو بسیار نزدیک به تار سه تار سازی شهری است زیرا منسوب به هیچ شهر، قوم و ناحیه ایی نیست این سا اصیل ایرانی امروزه بسیار ترویج یافتع و در دسته بندی سازهای زهی ومضرابی قرار دارد .
میتوان رد پای وجود این ساز را ر نقشهای مربوط به دوره ساسانی و یا حتی قبلتر از آن دید .
دراواخر دوره قاجاریه این ساز مانند تار از خانواده سازهایی بود که توسط میرزا علی اکبر خان فراهانی و پسرانس(میزا عبدالله و میرزا حسینقلی)نواخته میشد و پس از گذر تاریخ این ساز توانسته جایگاه مستقلی برای خود در موسیقی  اصیل ایرانی دست و پا کند.
از اساتید برجستهه و به نام این ساز میتوان از استاد جلال ذوافنون نام برد که استاد مسلم و متبحر و چیره دست بودند که با نواهای دلنواز خود روح و جانمان را نوازش میکردند که متاسفانه چندی پیش در فقدان این عزیز به سوگ نشستیم .
روحشون شاد راهشان پررهرو.
 

 

تماس بگیرید